فرش - فرش سجاده ای کاشان, فرش محرابی

فرش - فرش سجاده ای کاشان, فرش محرابی

بصیر هنر به عنوان نماینده فرش سجاده ای کاشان در تهران و سایر شهرستان ها فعال میباشد.
فرش سجاده ای کاشان با ویژگی های خاص و جلوه ای زیبا در ایجاد محیطی پر از طراوت و معنویت نقش بسزایی دارد.فرش سجاده ای کاشان در چهار رنگ سبز،لاکی،گردویی و زرشکی (هفت رنگ و بیشتر) با بافت واندویل در تراکم های 800 و 1000 و با وزن بسیار مناسب و الیاف صد در صد اکرولیک ارائه میگردد.از جمله مزیت های فرش سجاده ای کاشان ارئه محصولات به صورت مستقیم و بدون واسطه به مساجد و مراکز فرهنگی مذهبی در داخل و خارج از کشور میباشد.
حمل و نقل و نصب (برش و دوخت) فرشهای سجاده ای در سراسر کشور توسط نیرو های مجرب و متخصص انجام میپذیرد.
لزوم استفاده از فرش سجاده ای در مساجد و نمازخانه ها
1- با فرش سجاده ای مشکل مفروش نمودن مساجدی که ستون دارند برطرف میشود.
2- با فرش سجاده ای مشکل مفروش نمودن مساجدی که شکل هندسی نا متعارف دارند برطرف میشود.
3- با فرش سجاده ای تشخیص سریع و صحیح جهت قبله برای نمازگزاران میسر میگردد.
4- با فرش سجاده ای هماهنگ سازی صفوف نماز و ایجاد صفوف منظم نماز جماعت در مساجد میسر میگردد.
بصیر هنر نماینده فرش سجاده ای کاشان ، تولید فرش سجاده ای ، فروش فرش سجاده ای نصب فرش سجاده ای یا سجاده فرش که با نامهای فرش محرابی و فرش مسجدی نیز شناخته میشوند ، با الیاف مرغوب و بافت واندویل و با وزن بسیار مناسب در چهار رنگ و هشت طرح قابل ارسال به داخل و یا خارج از کشور با ارسال نصاب ماهر و متخصص ( جهت برش و دوخت ) به سراسر کشور.
فرش 500 شانه
بافت واندویل
تراکم 1000 و کمتر
با الیاف صد در صد اکرولیک
نصب فرش سجاده ای در همه ی استانهای کشور
ارسال به داخل و خارج از کشور
فرش سجاده ای
فرش محرابی
فرش مسجدی
سجاده فرش
سجاده محرابی

  • پایدار حسینی
  • قیمت: تماس بگیرید
  • 02133168748

برای ثبت آگهی خود روی کلمه آگهی رایگان کلیک کنید



نگهدارى فرش

قالی ها و سایر زیراندازها براساس خصوصیات و مواد تشکیل‌دهندهٔ آنها، آسیب‌پذیر و در معرض آفات و صدمات هستند.
به‌منظور جلوگیرى از ایراد صدمات به فرش، در مراحل مختلف از جمله انباردارى مواد اولیه، رشتن و بافتن و بکارگیرى الیاف، عدل‌بندى و حمل‌ونقل و بهره‌بردارى از فرش باید اقدامات لازم صورت گیرد.

مبارزه با آسیب‌هاى فرش از طریق مواد اولیه آن را ساده و ارزانى است؛ و نیاز به تخصص چندانى ندارد. مثل انتخاب مواد اولیهٔ سالم و مراقبت در حفظ سلامت این مواد در حین حمل‌ونقل، انبار کردن، شستشو، رنگرزی، ریسندگى و ...، ضد بید نمودن فرش و مواد اولیه یکى از بهترین راه‌هاى این مراقبت است.
از طریق حفاظت فرش‌هاى بافته شده نیز مى‌توان این مراقبت را ادامه داد: از تا کردن و لوله کردن دستباف‌ها باید خوددارى شود. چنانچه لازم شد براى مدت طولانى این کار انجام شود، باید لابه‌لاى فرش تنباکو یا نفتالین یا سایر مواد ضد حشرات ریخته شود و به تناوب وارسى و هوا داده شود. فرش را باید از رطوبت، گرما و تاریکى دور نگه داشت. از تابش مستقیم آفتاب به فرش جلوگیرى شود. فرش روى زمین گچى یا آهکى نیفتد، زیرا تأثیر نامطلوبى روى ابریشم و رنگ آن دارد. فرش‌هاى ابریشمى براى مدت طولانى به دیوار آویخته نشود و یا زیر پا نیفتد. پس از مدتى استفاده فرش سروته شود تا از همهٔ جوانب آن یکنواخت استفاده شود. فرش روى فرش پهن نشود. اجسام سنگین براى مدت طولانى روى فرش قرار نگیرد. همواره فرش تمیز نگهداشته شود و از ورود اشیاء خارجى به پرزهاى آن جلوگیرى شود. لکه‌هاى فرش بدون درنگ تمیز و برطرف شوند. چنانچه فرش دچار سوراخ یا پارگى شد، سریعاً از طریق رفوگرى و فنون مربوط به آن توسط متخصص این امر ترمیم شود تا به سایر نقاط نفوذ نکند. در هنگام بسته‌بندى و حمل‌ونقل دقت لازم صورت گیرد. طول و عرض فرش باید به‌اندازه یا کمتر از ابعاد محل استقرار آن باشد. فرش همواره جارو شود و از جاروبرقى براى این کار استفاده شود.

 

تعمیر و مرمت
شما برای تعمیرات (مرمت) جزئی یک فرش یا قالی کهنه و قدیمی به چند ابزار احتیاج دارید و همه آن ابزار در خرازی‌ها و فروشگاه‌های فلزآلات در دسترس شما هستند. مقدار مواد مورد نیاز به میزان زیادی به نوع تعمیر و مشکلات تمیز کردن سطح کار شما مربوط می‌شوند.


ـ اتو:
همراه با کاغذ خشک کن برای برطرف کردن لکه‌های گوناگون استفاده می‌شود.


ـ انبردست:
یا دم باریک برای کشیدن سوزن نخ از وسط پرز فرش‌ها در زمان مرمت استفاده می‌شود.


ـ قیچی:
جهت آراستن پرزها استفاده می‌شود. برای پرزهای کوتاه قیچی‌هائی که تیغه راست دارند و برای آرایش دیگر پرزها قیچی‌هائی که لبه‌دار هستند و تیغه منحنی دارند. (معمولاً شما می‌توانید با خرید قیچی‌هائی با لبه تخت به هدف خود برسید) ضمناً یک قیچی زنانه ۲۰ سانتیمتری نیز برای کارهای گوناگون مفید است.


ـ سوزن‌ها:
شما برای مرمت‌های گوناگون قالی به مجموعه‌ای از سوزن‌های راست و منحنی احتیاج خواهید داشت. برای کار با نخ‌های کلفت سوزن‌های با سوراخ بزرگ انتخاب می‌شوند. شما به سوزن‌های مخصوص مرمت با سایزهای ۲۰ و ۲۲ و سوزن‌های خیاطی با سایزهای ۲ و ۶ و ۸ احتیاج خواهید داشت.


ـ انگشتدانه:
در هنگام مرمت قالی بسیار ضروری است. بعضی وقت‌ها برای فشار دادن سوزن در برگشت از پرز فرش احتیاج به نیروی زیادی دارید و انتهای سوزن خیلی آسان به انگشت شما آسیب می‌رساند. شما همچنین به وسایل دیگری نظیر: فرش‌زن، جارو برقی، خاک‌انداز و جارو، سشوار، چاقوی کمکی، گیره چوبی بزرگ، طناب لباس، سوزن کلفت، موچین، چکش، میخ فرش و تیوپ مقوائی احتیاج خواهید داشت.


ـ پشم یا ابریشم:
جهت مرمت پرزها و تعمیر ریشه‌های اکثر فرش‌ها و قالی‌ها استفاده می‌شوند. جهت هماهنگ کردن رنگ‌ها و اثر نخ‌های جدید کوشش و دقت کنید تا مانند نمومه اصلی شود.


ـ موم:
برای لیز کردن و نرم کردن سوزن‌ها و نخ‌های پنبه و کتان استفاده می‌شود.


ـ کاغذ خشک کن سفید:‌
درزمان آزمایش ثبات رنگ‌ها استفاده می‌شود همراه با اتو در تمیز کردن اجسام ریخته شده روی فرش و جهت برطرف‌ کردن چربی‌ها و روغن‌ها استفاده می‌گردد.


ـ‌ شامپو فرش:‌
برای تمیز کردن فرش و قالی استفاده می‌شود.


ـ‌ دترژانت پشم:‌
در مواقع خاص استفاده می‌شود. دترژانت‌ها با کیفیت عالی جهت برطرف کردن لک استفاده می‌گردند.


ـ‌ گرد سیب زمینی:‌
جهت رنگبری در مواقع خاص استفاده می‌گردد.


ـ‌ نمک:
برای برطرف کردن لک
شما جهت نظافت اجسام گوناگون وقت زیادی صرف می‌کنید مثلاً اگر یک قطعه فرش لهستانی از دیوار خانهٔ‌ شما آویزان باشد یا یک تختهٔ‌ باریک چوبی و یا رومیزی، ‌آنها بسیار کم توجه بیننده را به خود جلب می‌کنند ولی آسیب دیدگی یک فرش که از آن برای پوشش کف اتاق استفاده می‌شود بسیار قابل توجه است. همچنین جهت تمیز باقی ماندن فرش و قالی برای مدت‌های زیاد در انبارها و محیط‌های روستائی نگهداری می‌شوند و این در حالی است که در شهرها همیشه آلودگی هوا مانند دیواری بلند فضای شهر را مسدود کرده است.
علاوه بر نظافت منظم فرش‌ها و قالی‌ها شما باید به لکه‌های اتفاقی روی فرش خیلی زود رسیدگی کنید. عموماً اجسام متعددی بر اطراف خانه جهت دکور استفاده می‌شوند که می‌توانند از زیبائی رنگ و طرح فرش بکاهند همانطور که آنها می‌توانند به الیاف آن آسیب وارد کنند. سناریوی یک نمایش می‌تواند دلیل مناسبی برای درست اجرا نشدن آن باشد بر همین اساس قالی‌ها و فرش‌های لهستانی و تخته‌های باریکی که به دیوار آویزان شده‌اند اگر بدون دقت و بدون نظم و ترتیب و فقط جهت پر کردن دیوار و همچنین اگر به روش‌های غلط به دیوار کوبیده شوند به آنها آسیب می‌رسد.
شما قبل از شستن یا برطرف کردن لک‌ها از روی فرش یا قالی باید ثبات رنگ‌ها را آزمایش کنید و البته اهمیتی ندارد که چند قسمت فرش آسیب دیده باشد. اگر هیچ رنگی پس نداد شما باید جاهای آسیب دیده را به یکی از روش‌های متعدد شستشوی فرش به وسیلهٔ‌ یک متخصص فرش‌های کهنه تمیز کنید. شرکت‌های قالی‌شوئی در شستن فرش‌ها دقت نمی‌کنند.


ـ گردگیری فرش‌های کوچک و بزرگ:
همیشه قبل از شستشو و برطرف کردن لکه‌ها باید فرش‌ها گرد گیری شوند. برای برطرف کردن تکه‌های خاک و کثیفی‌ها که در یک جا جمع می‌شود باید بسیار دقت کرد چون در اثر آنها الیاف به تدریج فرسوده می‌شوند همچنین در اثر آنها تخم بید می‌تواند در الیاف رشد و نمو کند. جهت گردگیری فرش‌های کوچک و بزرگ آنها را در هوای آزاد و روی یک طناب لباس کلفت آویزان کنید. زمانی مناسب در روز برای خشک کردن آنها انتخاب کنید و تکه‌ها را به‌‌صورتی آویزان کنید و تا آنجا که ممکن است قسمت کوچکی از آنها روی هم افتاده باشند. برای اینکه ممکن است پشت آنها در معرض آسیب قرار گیرد.
مدل قدیم فرشزن‌ها نیروی زیادی برای ضربه زده به فرش‌ها نداشت. هرگز از عصا یا چوب برای ضربه زدن به فرش استفاده نکنید. البته نیروی زیاد و پهن کردن مساحت زیادی از فرش و ضربه زدن به آن به الیاف خسارت وارد می‌کند. به روی فرش ضربه نزنید. شما فقط در صورتی موفق خواهید شد که جهت برطرف کردن گرد و خاک به عمق پرز یا بافته ضربه بزنید.



برای داشتن فرشی سالم وتمیز چه باید کرد-سری دوم

تمیز کردن فرش با شامپوی فرش:

 

ابتدا فرش را کاملاً جارو بکشید سپس مقداری از شامپو را با آب مخلوط کنید و خوب دستتان را در آب تکان دهید تا کاملاً کف کند، سپس برس نرم را داخل کف زده و به تمام سطح فرش بمالید. پس از آن بگذارید تا کف روی فرش کاملاً خشک شود، و کثیفیهای فرش را در خود حل کند. و بعد با جاروبروقی کفهای خشک شده را از روی فرش جمع کنید، خواهید دید که فرش شما کاملاً تمیز خواهد شد.

 

 

لکه ی قهوه روی فرش:

 

ابتدا اضافی قهوه را از روی فرش جمع کنید و بعد اسنفج را در آب و صابون فرو برده و به محل لکه بمالید. چند بار این کار را تکرار کنید. اگر لکه پاک نشد، می توانید از یک قاشق الکل و یک قاشق سرکه استفاده کنید و بر روی لکه بمالید و بعد از لکه زدایی کاملاً آن قسمت فرش را آبکشی کنید.

 

 

لکه ی چای روی فرش:

 

ابتدا اضافی چای را از روی فرش با قاشق جمع کنید. سپس اسنفج را که در آب و پودر لباسشویی زده اید روی لکه بکشید، سپس اسنفج دیگری را در آب نیمگرم زده و به محل لکه بکشید و بعد هم با دستمال خشک، آن قسمت فرش را کاملاً خشک کنید.

 

 

لکه ی نوشابه روی فرش:

 

می توانید بر روی لکه ی تازه کمی نمک بپاشید و بعد اسفنج خیس را روی لکه بکشید و سپس با آب گرم بوسیله ی اسنفج آبکشی کنید.

 

 

لکه ی شیر بر روی فرش:

 

اضافی شیر را با قاشق از روی فرش جمع کنید، سپس در آب گرم پودر لباسشویی بریزید و با اسفنج روی لکه بکشید و بعد اسفنج را در آب گرم زده و محل لکه را پاک کنید.

 

 

برای جلوگیری از خوابیدن پرز موکت:

 

همانطور که میدانید، اگر یک جسم سنگین را روی موکت قرار دهید. در آن قسمت فرو رفتگی بوجود می آید. برای جلوگیری از فرورفتگی موکت باید یک تکه موکت بریده را زیر جسم سنگین قرار دهید و یا از تکه های سه لایی چوبی، حلبی یا پلاستیکی استفاده کنید اگر باز هم اثر فرو رفتگی بعد از برداشتن اشیاء باقی مانده بود به این روش عمل کنید: یک حوله ی خیس را روی محل فرو رفتگی بگذارید و مدت یک روز بگذارید به همین حال باقی بماند. سپس حوله را برداشته کمی صبر کنید تا خشک شود، و بعد روی آن را برس بکشید تا پرزها به حالت اول خود برگردنند.

 

 

اگر گوشه ی فرش شما به طرف بالا ایستاده باشد:

 

برای از بین بردن بالا ایستادن فرش ابتدا پارچه ی پنبه ی یا حوله ی خیس را همان قسمت پهن کنید و روی آن تخته ی پلاستیکی مخصوص آشپزخانه قرار دهید و جسم سنگینی روی آن بگذارید. (مانند کتاب) بعد از24 ساعت فرش به حالت اول خود بر می گردد و یا می توانید رختخواب خود را روی همان قسمت بیندازید و روی آن بخوابید تا آن قسمت فرش ترمیم شود.

شستن فرش و موکت:

 

برای شستن فرش به اینصورت عمل کنید، که ابتدا فرش را کاملاً خیس کنید. سپس روی تمام سطح فرش پودر ماشین لباسشویی بپاشید بعد از مدت چند ساعت بر روی فرش برس بکشید و بعد آبکشی کنید، اگر فرش شما 6 متری است بعد از آبکشی کردن آن را لوله کنید. سپس فرش را بصورت ایستاده کنار دیوار بگذارید، می بینید که به سرعت آب آن خارج می شود و بعد می توانید فرش را در جای مناسب پهن کنید. تا خشک شود. و برای شستن موکت به هیچ عنوان از آب گرم استفاده نکنید. زیرا اگر بهترین موکت هم باشد استفاده از آب گرم موکت را از بین برده و موکت شما حالت ارتجاعی خود را از دست می دهد. برای خشک کردن موکت می توانید از همان روش فرش 6 متری استفاده کنید.

راهنمای خرید فرش دستباف ایرانی

فرش دستباف,خرید فرش دستباف,مشخصات فرش دستباف


فرش ها و قالى هاى ایرانى انواع مختلفى دارند که برخى از آن ها عبارتند از:
 قالى، فرش دستباف، فرش ماشینى، فرش شهرى، فرش روستایى و...

 

قالى:
قالى هاى کوچک و یا متوسط غالبا داراى نام گذارى خاص ترى هستند. در تمام مشرق زمین مسلمان نشین از جمله هند، کلمه "قالى" به طور کلى بیانگر قالى هاى گره اى است.
 فرش دستباف:
به فرشى گفته مى شود که در شکل گیرى نهایى یعنى بافت، عامل انسانى، یعنى دست دخالت مطلق دارد.
  مشخصات فرش دستباف:
فرش دستباف داراى سه مشخصه زیر مى باشد:
•  داراى تار و پود مى باشد.
•  پرز داشته باشد.
•  پرزها دور تارها گره خورده باشد.

 انواع فرش دستباف:
فرش دستباف پشمى: به فرشى که تار و پود آن از جنس پنبه و پرز آن پشمى باشد مى گویند. لازم به ذکر است که در میان ایلات و عشایر به جاى نخ پنبه از پشم استفاده مى شود.


فرش تمام ابریشم: به فرش هایى که پرز و چله آن از ابریشم باشد، تمام ابریشم مى گویند.


فرش گل ابریشم: در این گونه فرش ها در نقش ها و دور حاشیه ها به جاى پرز پشمى از ابریشمى استفاده مى شود و معمولا چله این گونه فرش ها از ابریشم است.


فرش دستباف کف ابریشم: در زمینه این گونه فرش ها به جاى پرز پشمى از پرز ابریشمى استفاده مى شود.

 

قالی دستباف سوف: نوعى قالى است که زمینه آن از پود ضخیم و نازک تشکیل شده و نقش گل و بوته ها پرزدار مى باشد.

فرش ماشینى:
به فرشى گفته مى شود که علاوه بر مراحل اولیه تولید( تهیه نخ، رنگ و نقشه) شکل گیرى نهایى آن به وسیله ماشین است.

 فرش شهرى:
فرشى است که در کارگاه هاى جمعى و با نظارت تولید کننده و یا استاد کار و امکانات تولید انبوه ( کارگاه هاى رنگرزى، نقشه کشى، پرداخت و تکمیل و یا بخشى از آنها) بافته شده باشد. استفاده از نخ هاى ظریف و ابعاد بزرگ و نقشه هاى پرکارو دقیق و کثرت رنگ از مشخصات این فرش هاست.

 فرش روستایى:
 عمدتا در روستاها و به وسیله روستاییان یا عشایر با نقشه هاى ذهنى و یا سنتى و با استفاده از پشم ها و رنگ هاى محلى و در محل بافته مى شود. تعداد کم گره، استفاده از نخ هاى نسبتا ضخیم و پشمى، محدودیت رنگ و ابعاد تقریبا یکنواخت و معمولا کوچک پارچگى از مشخصات این فرش هاست.

گلیم:
نوعى بافت پشمى تار و پودى است. از خصوصیات این نوع بافت این است که داراى پرز نمى باشد.

برای داشتن فرشی سالم وتمیز چه باید کرد

برای تشخیص فرش اکرولیک از پروپلین:

 

برای اینکار می توانید از دو انگشت خود استفاده  کنید. لای فرش را باز کنید و به نخهای فرش نگاه کنید. اگر نخ فرش تاب داشته باشد. مطمئن باشید که جنس نخ فرش اکرولیک است و اگر نخ فرش تاب نداشته باشد و مانند پشم باشد جنس فرش پروپلین است. یعنی درصد پلاستیک آن بالا است، همیشه سعی کنید فرشی را تهیه کنید که جنس آن اکرولیک باشد.

چند نکته در مورد فرش:

 

اولاً هر دو روز یکبار فرشها را باید جارو کنید و هر هفته یکبار کیسه ای را که برای فرش گذاشته اید خیس کنید و کاملاً روی تمام قسمتهای فرش بکشید. تا اگر در این هفته کثیف شده است، تمیز شود و هر سال یکبار هم باید فرشها راکاملاً بشویید.

 

 

اشیاء سنگین روی فرش:

 

اگر اشیاء سنگینی را برای مدت طولانی روی فرش گذاشته اید و حال جای اشیای سنگین گود افتاده است نگران نباشید این مشکل را می توانید با بخار آب حل کنید. به این صورت که کتری را روی اجاق گذاشته تا بجوش اید و حالا بوسیله ی شیلنگ 1 متری بخار را به قسمت مورد نظر برسانید و بعد از آن برس بزنید. پرز فرشها به حال اول خود بر می گردند.

 


لکه ی شربت روی فرش:

 

اگر شربت روی فرش ریخت، ابتدا با قاشق شربتها را جمع کنید، سپس یک اسنفج را خیس کنید و به محل مورد نظر بکشید. اینکار را می توانید چند بار تکرار کنید. اگر دیدید که با این کار لکه ی شربت کاملاً ازبین نرفت، محلولی از الکل و سرکه به نسبت مساوی تهیه کنید و روی لکه بکشید، تا لکه کاملاً تمیز شود. سپس با اسفنج مرطوب دوباره جای لکه را پاک کنید.

 

لکه ی میوه و آبمیوه روی فرش:

 

برای از بین بردن لکه ی میوه یا آبمیوه به این روش عمل کنید: ابتدا میوه یا آبمیوه را با قاشق جمع کنید. سپس اسفنج را در آب سرد فرو برده و به محل لکه بکشید. اگر پاک نشد با مقداری مساوی الکل و آب به محل لکه بکشید، سپس اسنفج مرطوب را روی لکه بکشید، پس از آن با شامپو فرش آن قسمت را تمیز کنید.